HTML

egy s egy r meg egy y

2012.03.26. 14:56 fedkvas

betegség miatt az ígért dolgok csúsznak... remélhetőleg ezen a hétvégén már valamennyi megvalósul, a bootlegeket csak április közepén vesszük fel, blogruhával szarakodni meg március 30. után tudok.

elnézést, de a diarrhea nem viccel, kése van.

Szólj hozzá!

Hétvége... talán.

2012.03.12. 17:40 fedkvas

A hétvégén, szándékaim szerint:

-rápróbálom a blogra az új, de nem végleges ruhát, hogy marad e, az attól függ, hogy szétvágja e a francba a tartalmat, vagy nem.

-optimalizálom kicsit a főoldalt, mert - nekem legalábbis - belassul. tehát ami eddig nem, az is kap ilyen "tovább" hiperhivatkozást.

-optimalizálom a facebook-lájlokó szarságot is, mert az is azért került le, mert Commodore 64-et csinált az Intel Core2 Duo hajtotta HP laptopból. persze ez lehet nem a facebook szegénységi bizonyítványa.

-nekiállok előbányászni és újfent feltölteni a Megaupload elhalálozása folytán elérhetetlen letöltéseket, hogy ennek mikorra érek a végére, na az minimum behatárolhatatlan. a posztokban csak a linkek lesznek javítva, tehát visszafelé lehet keresgélni, viszont új posztban jelzem, ha frissült valami.

-ha van még valami fönn Youtube-on, ami itt nem került linkolásra, linkelésre, na az kerülni fog.

 

yo!

 

ja és eddig 2826 PI-t, azaz oldalletöltést gyűjtöttünk, ami ugye nem sok, de aki a kicsit nem becsüli, az Hummert vesz.

1 komment

Címkék: ajánló

Infótenger

2012.03.05. 15:43 fedkvas

Egyrészről itt egy új szerzemény, egy cím nélküli demó, mely olyannyira demó, hogy lehet le is veszem majd, de egyelőre felraktam. A sebtiben hozzádobált képek magukért beszélnek.

Ez az egyik. A másik, hogy "Sanzi95" ajánlására beillesztek ide még két releváns youtube videót, az egyik a Bon voyage nevű garázsjellegű alternatívkodás, míg a másik egy Rico feat. Phoenixszel.

Aztán. Ugye a Megauploads-Megavideo konglomerátum szörnyethalt, ami bizony felettébb borzasztó, hiszen azon volt az összes letölthető album és válogatás. Ezek pótlásának új tárhelyem nekiállok, ennek eredménye egy hónapon belül fog realizálódni.

Ami még biztos, hogy március vége felé jönni fog egy MRDKZH bootleg, méghozzá egy Necro alapra. Hogy ezen kívül mi lesz, annak a Jóisten a megmondhatója.

Ja és írjatok emailt, méghozzá a rewrathinfo@gmail.com címre, ne arra ami itt oldalt van, mert az a youtube fiók linkje, de lehet van átkereszteződés a google ilyesfajta szolgáltatásai között, de erről mink nem tudhassunk. Illetve csak volt, hiszen mindjárt átírom.

Ja és ugye a legelső videóval ideiglenes működését megkezdte a húde hivatalos youtube csatornánk, ahol majd jön minden, ami csak van vagy nincs e földtekén vagy máshol.

Kb. ennyi.

2 komment

Címkék: phoenix főnix veritaz rich zed mrdkzh fed kvas byz beatz

itt van, itt van újra

2011.09.03. 15:32 fedkvas

nem tűntünk ám el a háborgó levesben, nem használaton kívüli a lift, mint az 1970 környékén épült panelházakban, nincs semmiféle hiátus, ez nem költségvetés, megvertük a svédeket, illetve nem mi, hanem pl. Priska, mindenesetre nemsokára egyeztetés, aztán a reborn rebornja.

2 komment

Címkék: ajánló

phoenix - felnézünk a szakadékra

2011.04.06. 00:24 fedkvas

megmondom őszintén semmi kedvem nem volt normalizálgatni, meg masterelgetni, inkább megnézem az új big bang theoryt, mert miért is ne, holnap update-ben jönnek az infók. ja 2007-es "kiadású" a cuccos, de 2005-ös felvétel is van rajta, sőt talán 2004-es is. hát nem mostanában volt.
 

itt a linkovári: ITT NI

 

Szólj hozzá!

Címkék: beta phoenix főnix mrdkzh deunan knute teljes album

javított ricsigor

2011.04.05. 23:48 fedkvas

ad1, nem igazán megy ez a sablonszerkesztés, de lassan de biztosan lesz már valami normális egyedi dizájn
ad2, javítottam az eddigieknél is, meg itt is van, ni, a javított Ricsigor album, immáron az Isten süket c. szerzeménnyel együtt, 2005-ből még mindig

 

megaupload link: ITT NI
 

Szólj hozzá!

Címkék: főnix veritaz rawde rich zed mrdkzh fed kvas teljes album ricsigor landi pheezikz cj jabbee

stat

2011.04.05. 17:32 fedkvas

íme egy kis statisztika:

márc. 13. óta az összes oldalletöltés (PI): 923
összes egyedi látogató: 276 fő

letöltések:
Phoenix - Vanília égbolt: 13
CafgutBeta - Nyomorék kornélalbum: 4
PhoenixBeta - Fortissimo: 29
Oldschool Wrathpack 1: 23
Cafgut - Vektor: 20
Ricsigor - Exkluzív felvételek egy űrutazásról: 12
azaz összesen 101 letöltés, ha jól számolom

este jön a frissített Ricsigor album, és a Felnézünk a szakadékra
 

Szólj hozzá!

Címkék: statisztika ajánló

este...

2011.04.01. 11:50 fedkvas

na estére némi újdonsággal és régiséggel jövünk, mint a rohammentő, vagy, mint a gázai kasszamok közt lavírozó izráeli humvee.

1, most jöttem rá, hogy az itt fennlévő ricsigor albumról bizony hiányzik az Isten süket c. szerzemény, úgyhogy estére orvosolom a problémát.
2, beérkezett Phoenix - Felnézünk a szakadékra kísérleti lemeze, köszönet érte Ádámnak, estére próbálok keríteni rá egy remastert (mert összevissza szólnak a hangerők), aztán felkerül az is
3, jövünk némi statisztikával, bár messze vagyunk a numa numa guytól, mint Irak Amerikától
4, elkészült a honlapnak néhány alverziója, ezeket ma mutogatom a többieknek, jövő hétre élesedhet a .hu-s cím
5, továbbra is készül az egyelőre rewrath ep-ként futó (persze, persze tudjuk, hogy nem ep, nem bakelit, blablabla, az orientálódik meg keletiesedik, az ominózus meg fátumos igazából) szösszenet, elvileg három trekkhez elkészült a szkreccs, de még telefonálok az ügyben, szóval jövő hét végére most már reméljük összerakjuk
6, meg még lesz más is, csak közben melót keresek, azért ritkultak a posztok. ha minden jól megy tovább gyarapítom a diplomás biztonsági őrök táborát, akik között például öreg klasszika-filológia prof is megtalálható, aki perfektül beszél latinul, így tehát az éjjeli biciklis őr státuszig vitte
 

1 komment

Címkék: ajánló

phoenix - vanília égbolt

2011.03.24. 01:35 fedkvas

na, sikerült beszerezni az ígért szösszenetet, köszönet érte Dávidnak

íme:

Szólj hozzá!

Címkék: orange phoenix főnix artoscsaba fankadeli wrath gaus fed kvas deunan knute teljes album phoenix vanília égbolt

elérhetőségek

2011.03.23. 14:02 fedkvas

elérhetőségeink alább:
EMAIL (ide várunk minden észrevételt, javaslatot, kérést, kérdést, illetve ha van esetleg valami zenei vagy képi anyagotok, ami kapcsolódik hozzánk - gondolok itt remixekre, vagy olyan szerzeményeinkre, amik nincsenek fenn az oldalon -, akkor küldjétek bátran és kitesszük)
FACEBOOK
YOUTUBE CSATORNA (ezen sajnos még nincs semmi, de ami késik...)
 

2 komment

Címkék: ajánló

további letöltések

2011.03.21. 20:08 fedkvas

azon felindulva, hogy épségben hazaértem kivilágítatlanul (nem, biztos úr, ki voltam világítva, csak vetítek), lábfékkel, ferdén álló kormánnyal, részegen (nem, biztos elvtárs, józan voltam, mint a kék, csak szociális elismerésért hazudok) a szombati ETO - Fradi mérkőzésről - ráadásul győzött a jobbik csapat - további kutakodásba kezdtem, melynek eredménye ez a poszt.

Szólj hozzá!

Címkék: beta phoenix veritaz rich zed mrdkzh fed kvas cafgut phoenixbeta fortissimo teljes album ricsigor oldschoolwrathpack

phoenixbeta - fortissimo

2011.03.17. 01:48 fedkvas

1 komment

Címkék: beta phoenix főnix arkhé phoenixbeta fortissimo teljes album phoenixbeta

oldschool wrathpack

2011.03.16. 16:19 fedkvas

--betegség=kurva sok idő+kurva sok takony--

leltem egy cédét bóklászás közben, amin volt mindenféle régi cuccos
pl. ilyenek h CJ Jabbee - Makin that cash, meg ősPretópia, meg Pheezikz trekkek - és bizony semmi sem fiatalabb 6 évesnél, de 8 éves versenyző is akad, ami ugye csajban pedofília, borban lófing, magyar hiphopban azonban már-már patinás (persze van 22 éves magyar hiphop szerzemény is, de az nem ide tartozik)

hogy átérezzétek az oldschol jellegét, sarlókalapácsos félmeztelen lánykákkal promózok

szóval megörültem a sok régi dolognak, és összeraktam belőle egy ilyet

Szólj hozzá!

Címkék: orange hipnózis phoenix főnix wrath veritaz rich zed mrdkzh fed kvas deunan knute teljes album landi crain cj jabbee oldschoolwrathpack

youtube mustra 4

2011.03.16. 13:45 fedkvas

utolsó mai youtube mustránkhoz érkeztünk, mivel indulni kell tippmixelni, mielőtt zárulnak a fogadások, csapódik a műnyúl, ügetnek az agarak, egyszóval

Szólj hozzá!

Címkék: phoenix főnix cj fankadeli szabó balázs wherdee deego veritaz rich zed mrdkzh fed kvas deunan knute youtube mustra dj fegz

youtube mustra 3

2011.03.16. 12:49 fedkvas

youtube mustra 3. felvonás

2 komment

Címkék: phoenix főnix artoscsaba veritaz rich zed deunan knute youtube mustra phoenix vanília égbolt németi fanni

youtube mustra 2

2011.03.16. 12:41 fedkvas

youtube mustra, ismételten

Szólj hozzá!

Címkék: orange lélekvesztő phoenix főnix arkhé pmah deunan knute youtube mustra pid phoenixbeta fortissimo landi crain dj kwikka

mindenféle

2011.03.14. 19:58 fedkvas

összeszedtem a hozzánk (szervesen, némileg avagy szőr mentén) köthető myspace-ek, soundcloudok végtelen tengerének egy részét, ami így maximum egy kis tavacska, mindenesetre:

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló phoenix főnix arkhé mrdkzh fed kvas deunan knute stek

cafgut - vektor

2011.03.14. 19:57 fedkvas

ha akkor már, akkor miért ne, íme a százéves reppháborúk előtti boldog békeidők empéháromba öntött valósága, azaz
CAFGUT - VEKTOR c. lemeze szintén 2005-ből

Szólj hozzá!

Címkék: phoenix főnix tm artoscsaba fankadeli háborgató maszkura pmah mrdkzh fed kvas cafgut teljes album crain cafgut vektor a srácok kriptha face

ricsigor

2011.03.14. 19:56 fedkvas

ahhoz képest, hogy mára ennyi, dübörögnek a dugattyúk, mar a cnc, egyszóval a 2005-ös wrath kiadványt, melynek annó az összes példányát eladtuk (20 egész darab), ezért lettünk fenemód gazdagok, boldogan prezentáljuk (természetesen felelősséget nem vállalunk, sőt):
Ricsigor (azaz az Mrdkzh, újabb nevén Fed Kvas, illetve Veritaz alkotta formáció) 2005-ös lemeze
 

EXKLUZÍV FELVÉTELEK EGY ŰRUTAZÁSRÓL
 

1 komment

Címkék: phoenix főnix veritaz rawde rich zed mrdkzh fed kvas deunan knute pid teljes album ricsigor landi crain pheezikz cj jabbee

youtube mustra 1

2011.03.14. 17:00 fedkvas

youtube mustra rovatunkban értelemszerűen a youtube nevű, tecsőnek vagy jewtubenak is becézett fájlmegosztón megjelent, hozzánk kötődő videókat (videóként lejátszott képet, zenével) szándékozunk bemutatni, erre

Szólj hozzá!

Címkék: phoenix riddler veritaz jam balaya rich zed mrdkzh fed kvas deunan knute youtube mustra testament rec riddler fény vicc beatz pid phoenixbeta fortissimo

hiphop.hu letöltések és fórum

2011.03.14. 16:31 fedkvas

na akkor még, hiphophu letöltések:

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló hipnózis phoenix mrdkzh hiphophu fed kvas deunan knute cafgut

indul

2011.03.14. 13:40 fedkvas

na! próbaüzemben indul a blog, a honlap még annyira se, mindenesetre jövünk, mint a cunami, bár ez mostanság nem ténylegesen humoros formula. a blogot elvileg többen fogjuk írni, de majd kialakul. hogy valami érdekes is legyen, most akadtam rá véletlenül erre itt:
ITT ITT (azaz ájtítí, megboldogult televízióm)
remélem Blitz nem haragszik meg érte, itt mindenféle régi finomság PMAH féle átértelmezésben megtalálható.

mára ennyi.
 

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló régi blitz wrath rewrath pmah blahovs

süti beállítások módosítása