HTML

Hétvége... talán.

2012.03.12. 17:40 fedkvas

A hétvégén, szándékaim szerint:

-rápróbálom a blogra az új, de nem végleges ruhát, hogy marad e, az attól függ, hogy szétvágja e a francba a tartalmat, vagy nem.

-optimalizálom kicsit a főoldalt, mert - nekem legalábbis - belassul. tehát ami eddig nem, az is kap ilyen "tovább" hiperhivatkozást.

-optimalizálom a facebook-lájlokó szarságot is, mert az is azért került le, mert Commodore 64-et csinált az Intel Core2 Duo hajtotta HP laptopból. persze ez lehet nem a facebook szegénységi bizonyítványa.

-nekiállok előbányászni és újfent feltölteni a Megaupload elhalálozása folytán elérhetetlen letöltéseket, hogy ennek mikorra érek a végére, na az minimum behatárolhatatlan. a posztokban csak a linkek lesznek javítva, tehát visszafelé lehet keresgélni, viszont új posztban jelzem, ha frissült valami.

-ha van még valami fönn Youtube-on, ami itt nem került linkolásra, linkelésre, na az kerülni fog.

 

yo!

 

ja és eddig 2826 PI-t, azaz oldalletöltést gyűjtöttünk, ami ugye nem sok, de aki a kicsit nem becsüli, az Hummert vesz.

1 komment

Címkék: ajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://rewrath.blog.hu/api/trackback/id/tr204312381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pommesfrites 2012.03.12. 20:45:12

Jó hírek újra! Elvileg minden eddigi cucc megvan. Szóval ha valamit nem találsz az előbányászás során remélem tudok segíteni ;)
süti beállítások módosítása