HTML

Infótenger

2012.03.05. 15:43 fedkvas

Egyrészről itt egy új szerzemény, egy cím nélküli demó, mely olyannyira demó, hogy lehet le is veszem majd, de egyelőre felraktam. A sebtiben hozzádobált képek magukért beszélnek.

Ez az egyik. A másik, hogy "Sanzi95" ajánlására beillesztek ide még két releváns youtube videót, az egyik a Bon voyage nevű garázsjellegű alternatívkodás, míg a másik egy Rico feat. Phoenixszel.

Aztán. Ugye a Megauploads-Megavideo konglomerátum szörnyethalt, ami bizony felettébb borzasztó, hiszen azon volt az összes letölthető album és válogatás. Ezek pótlásának új tárhelyem nekiállok, ennek eredménye egy hónapon belül fog realizálódni.

Ami még biztos, hogy március vége felé jönni fog egy MRDKZH bootleg, méghozzá egy Necro alapra. Hogy ezen kívül mi lesz, annak a Jóisten a megmondhatója.

Ja és írjatok emailt, méghozzá a rewrathinfo@gmail.com címre, ne arra ami itt oldalt van, mert az a youtube fiók linkje, de lehet van átkereszteződés a google ilyesfajta szolgáltatásai között, de erről mink nem tudhassunk. Illetve csak volt, hiszen mindjárt átírom.

Ja és ugye a legelső videóval ideiglenes működését megkezdte a húde hivatalos youtube csatornánk, ahol majd jön minden, ami csak van vagy nincs e földtekén vagy máshol.

Kb. ennyi.

2 komment

Címkék: phoenix főnix veritaz rich zed mrdkzh fed kvas byz beatz

A bejegyzés trackback címe:

https://rewrath.blog.hu/api/trackback/id/tr654290687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pommesfrites 2012.03.09. 18:18:01

Húúú.... Ez a ? című szám nagyon jóóóóó :D
süti beállítások módosítása